Uge 36 (06.09 – 12.09)

Mandag: Spareribs, kartoffelsalat med olie/eddike dressing og frisk estragon, majskolbe, stenovnsbagt baguette og citron dip.

Tirsdag: Citronmarineret kylling med urtedip, broccoli salat og ristede kartofler med timian.
(Morten i Riga)

Onsdag: Frikadelleburger med pommes.
(Morten i Riga, Theo træner fodbold kl. 17)

Torsdag: Italiensk pasta Carbonara med røget bacon, årets første rødder og parmesan.

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

Uge 35 (30.08 – 05.09)

Mandag: “De varme Gryder”.
(Dorte til foredrag)

Tirsdag: Knuste kartofler med urte olie, hakkebøf på bagte hvidløg og soltørret tomater og mormor salat med sprød rugbrøds croutons.

Onsdag: Frikadelleburger med pommes.
(Theo træner fodbold kl. 17)

Torsdag: Nakkekotelet af Poppelgris fra Hestbjerg med ramsløgs marinade, bagt kartoffel, creme cheese og fennikelsalat med æble.

Fredag: Durum kebab, purløgs dressing, hjerte salat og tomat.

Lørdag: Pasta og Kylling i flødesauce med grøntsager.

Søndag: Bentzons Pizza.

Uge 34 (23.08 – 29.08)

Mandag: Fish and chips, aioli, ærtepure og citron.

Tirsdag: Klassisk boller i karry.

Onsdag: Pasta med kødsovs.
(Theo træner fodbold kl. 17)

Torsdag: Kylling med cremolata, skysauce, syltede agurker og nye danske kartofler.

Fredag: Indisk butter chicken.

Lørdag: (Mæsk) Helstegt oksemørbrad med ristede kartofler, bearnaise, smørkogt majs og timianglaseret gulerod. Børnepizza med pommesfrites (Bentzon).

Søndag: “De Varme Gryder”.